Aquesta web fa servir galetes que fan la navegació molt més fàcil.
Qui som?
Descoberta és una empresa que es dedica a la creació, la gestió, l'organització, la dinamització, la producció i la formació de serveis relacionats amb la cultura, l'educació, el lleure, el turisme i l'esport. Va ser creada l’any 2010 per un equip de persones provinents d’aquests àmbits i amb un tarannà comú.
https://intranet.descoberta.cat/media/Principal%20qui%20som.jpg
Missió, Visió i Valors
Missió

L’essència de Descoberta és la qualitat humana; dels seus equips, col·laboradors/es i participants. Donant resposta a necessitats socials, educatives i culturals des de la perspectiva de la dinamització i la participació activa.

Visió

A Descoberta treballem per garantir lleure de qualitat, ciutadania compromesa i exigent amb el seu entorn i espais de treball amb compromís social.

Des deDescoberta volem oferir eines i metodologies de treball incorporant una mirada creativa i innovadora, promovent la màxima participació de diferents agents tot defugint de tòpics per desgranar informació certa, útil i plural, on el camí és la font de l’aprenentatge.

A Descoberta perseguim l’objectiu de contribuir a un nou sistema democràtic i de relació social. Fent de l’acció de participar un valor i un dret de qualsevol individu per tal de conviure i construir la comunitat pensada per a tots i amb tots.

Valors

Els valors que ens defineixen constitueixen eines per la bona comunicació, promovent el pensament crític, l’escolta tolerant, la consciència d’un mateix i del seu entorn per generar debat de formà curosa i respectuosa.

Proximitat: Els serveis de Descoberta els plantegem a partir d’un entorn concret, analitzant les diferents fortaleses d’aquest per adaptar la proposta a les realitats concretes d’aquests territoris.

Expertesa: Els nostres equips tenen llarga trajectòria tant en entitats com dins de la mateixa corporació, són multidisciplinars i molt cohesionats per poder donar resposta a la diversitat de serveis que oferim, amb una mirada transversal i global des de diferents àmbits.

Cooperació: Lluny de la visió de competència, nosaltres veiem oportunitats de col•laboració amb la resta de corporacions i entitats que treballen i actuen dins d’un àmbit o territori. Partim de crear xarxa i cooperar per a enfortir les propostes i crear aprenentatge compartit.

Creativitat: L’adaptabilitat dels serveis a cadascuna de les realitats concretes que es plantegen requereixen d’un enfocament creatiu, per no obtenir sempre els mateixos resultats cal plantejar-se les situacions de formes diferents i atrevir-se a proposar accions i mètodes fora dels convencionals.

Participació: L’individu i/o el grup són el centre de qualsevol de les nostres metodologies, la participació activa dels agents directes dels serveis són l’eina principal per a desenvolupar-los. Partim de planificar estratègicament per a crear el clima, oferir la metodologia i acompanyar en qualsevol de les nostres propostes per tal d’assolir l’objectiu cercat.

Motivació: És la clau per a qualsevol acció i servei promogut des de Descoberta, aquesta respon al desig, curiositat, expectativa per a conèixer i fer qualsevol cosa, és el punt de partida des del qual connectem amb els diferents agents, per assegurar que allò que s’està fent és vàlid i valuós.

Adaptabilitat: Els serveis creiem que han de tenir una estructura clara i estratègica, però cal que tinguin un marge de flexibilitat i adaptabilitat per a respondre a les necessitats i/o inquietuds que planteja. L’adaptabilitat respon a l’esforç i la professionalitat de poder oferir el que es necessita sense perdre l’essència i la qualitat del servei.
Innovació
No només ens adaptem sinó cerquem estratègies de millora constant. Intentem ser promotors del canvi i no anar a remolc, mitjançant un plantejament constant de noves iniciatives de manera participativa, on els diferents membres de Descoberta s’ajunten periòdicament amb persones externes vinculades a l’àmbit sociocultural per cercar idees i proposar noves maneres de treballar i de millorar.

Formem part del Clúster “Kid’s Clúster” que té com a objectiu millorar la competitivat de les empreses del sector infantil i juvenil a través de la innovació.
https://descoberta.cat/media/fix/Logo_KidsCluster.png
Descoberta va rebre el premi de la FEGP (Federació empresarial del Gran Penedès) a la empresa més innovadora l’any 2017.
https://descoberta.cat/media/premi.jpg
Responsabilitat social empresarial
Formem part del programa d’empreses socialment responsables (Respon.cat) intentant alinear-nos al màxim en el desenvolupament d’estratègies de gestió que responguin a un forma de treballar que tingui en compte l’impacte positiu en les persones i l’entorn social i ambiental on desenvolupa els seus projectes.

https://descoberta.cat/media/respon.jpg

Disposem del certificat ambiental Biosphere.
https://descoberta.cat/media/LOGO Biosphere.png

https://descoberta.cat/media/osd.jpg
L’equip
Descoberta està organitzada per departaments de gestió de programes, tot i això la comunicació interna i la col·laboració entre aquests donen resposta transversal i de qualitat a tots els serveis que es desenvolupen.

Direcció

El departament de direcció està format per tres persones que coordinen els diferents departaments de Descoberta (a banda de realitzar d’altres tasques) per tal de tenir una visió global i equilibrada al total de l’acció de l’empresa.
 • Roger Gatnau Navarro: Gerència, representació. Coordinació dels diferents centres de treball i departaments.
 • Laia Tarafa Fons: Direcció, gestió laboral, escola de formació i serveis educatius.
 • Mireia Maluenda Niubó: Direcció, serveis d’acció comunitària i participació ciutadana.

Agència de serveis

L’agència de serveis ofereix un ampli ventall de cases de colònies amb diferents opcions d’estada per grups i entitats. També gestiona el projecte Take Your Team (serveis de formació i Team Building a les petites i mitjanes empreses i col•lectius), l’agència de viatges DAB, i d’altres serveis com estades a l’estranger i transport per a col·lectius.
 • Francesc Oliveres Reder: Responsable agència de serveis.
 • Maria Sánchez Tula: Responsable Take Your Team i DAB. Agència de serveis. Disseny i comunicació.

Serveis educatius

Dona resposta a les diferents estades i sortides escolars, creació i disseny d’activitats de lleure i educatives i gestió i formació de l’equip educatiu.
 • Laia Tarafa Fons: Cap de departament, gestió laboral, escola de formació i serveis educatius.
 • Jordan Clapés Costa: serveis educatius i gestió laboral.
 • Laura Codera Majos: Programes mediambientals, serveis educatius, gestió laboral
 • Júlia Ràfols Ribé: Programes mediambientals, serveis educatius i coordinació d’estades escolars Can Foix.
 • Jordi Pellicer Plasa: Coordinació d’estades escolars Cal Mata.
 • David Ortega Mascaró; Coordinació d’estades escolars Can Pere.
 • Ariadna Revillas Viejo; Coordinació d’estades escolars Mas d’en Pedro.

Serveis d'acció comunitària i participació ciutadana

Dinamitza diferents serveis que donen resposta a les necessitats comunitàries amb una basant  on la participació ciutadana i la metodologia activa és el centre.
 • Mireia Maluenda Niubó: Cap de departament, noves línies de treball, serveis d’acció comunitària i participació ciutadana.
 • Israel Palacio Estrella: serveis d’acció comunitària i participació ciutadana, escola de formació i comunicació.
 • Marta Juanpera Adamut: serveis d’acció comunitària i participació ciutadana i gestió laboral.

Programes mediambientals

La responsabilitat social i ambiental és un dels valors centrals de Descoberta, el departament dissenya i dinamitza accions per a la formació i sensibilització del Medi Ambient, així com treballa per garantir que els serveis i projectes que es porten a terme segueixin criteris ambientals.
 • Laura Codera Majos; Programes mediambientals, serveis educatius, gestió laboral
 • Júlia Ràfols Ribé; Programes mediambientals, serveis educatius i coordinació d’estades escolars Can Foix

Escola de formació

Descoberta és escola de formació en l’àmbit socioeducatiu, es programa, dissenya, avalua i gestiona el claustre de l’escola de formació, així com gestiona tot tipus de cursos i monogràfics.
 • Laia Tarafa Fons: Cap de departament, gestió laboral, escola de formació i serveis educatius.
 • Israel Palacio Estrella: serveis d’acció comunitària i participació ciutadana, escola de formació i comunicació.

Cases de colònies

Gestió íntegra de tres cases de colònies al Penedès-Garraf i Baix Llobregat.
 • Sandra Coso Jornet: Coordinació general de Cal Mata i Torre de Begues.
 • Àngel Viejo Mota: Atenció a grups Cal Mata.
 • Carme Vidal Arroyo: Atenció a grups Cal Mata.
 • Oriol Massó Carreras: Atenció a grups i coordinació Torre de Begues.
 • Mónica Palomo Garcia: Atenció a grups La torre de Begues.
 • Isabel Sanmiquel Gahete: Coordinació Can Foix.
 • Roger Serra Martorell: Atenció a grups Can Foix.
 • Mònica Solís Cebrino: Atenció a grups Can Foix.
 • Jamal Amjahad: Manteniment d’instal·lacions
 • Alfonso Cepas García: Manteniment d’instal·lacions

Administració

Departament que vincula tota la tasca administrativa i de facturació dels diferents serveis de l’empresa.
 • Andrea Cabaleiro Costa: Cap d’administració i gestió laboral
 • Irene Gonzalez Pujol: Administració


Dinamitzadors/es - Formadors/es - Monitors/es - Atenció a grups cases

A banda de l’equip de gestió, a Descoberta hi treballen més de 30 persones en els diferents projectes i Serveis. Són la base de l’empresa i els qui duen a terme juntament amb els responsables dels projectes i dels Serveis les tasques que s’hi realitzen.

Vols formar part de l'equip de Descoberta?

DINAMITZACIÓ: dinamització@descoberta.cat
SERVEIS EDUCATIUS I DE LLEURE: serveiseducatius@descoberta.cat
FORMACIÓ: formacio@descoberta.cat
ATENCIÓ A GRUPS INSTAL·LACIONS (Cuina, neteja, manteniment): info@descoberta.cat

Clients
Administració
 • Ajuntament Avinyonet
 • Ajuntament Barcelona
 • Ajuntament Bellaterra
 • Ajuntament Calafell
 • Ajuntament Cerdanyola
 • Ajuntament Castellbisbal
 • Ajuntament Cubelles
 • Ajuntament Cunit
 • Ajuntament El Prat
 • Ajuntament El Vendrell
 • Ajuntament Gavà
 • Ajuntament Granollers
 • Ajuntament Lliçà de Vall
 • Ajuntament Mediona
 • Ajuntament Montcada i Reixach
 • Ajuntament Piera
 • Ajuntament Ripollet
 • Ajuntament Santa Fe
 • Ajuntament Sta Margarida Montbui
 • Ajuntament Sant Feliu de Llobregat
 • Ajuntament Sant Cugat
 • Ajuntament Sant Llorenç Hortons
 • Ajuntament Sant Pere de Ribes
 • Ajuntament Sant Quirze
 • Ajuntament Tarragona
 • Ajuntament Vilafranca
 • Ajuntament Vilarodona
 • Agència Salut pública (BCN)
 • Foment de la ciutat (BCN)
 • Consell comarcal Alt Penedès
 • Consell comarcal Baix Penedès
 • Consell comarcal Garraf
 • Diputació Barcelona

Associacions i col·lectius
 • ACTUA SCCL
 • ACCIÓ SOCIAL CGT
 • Agrupament Escolta Salvador Espriu
 • AGIPA
 • AE GENT DE MAR
 • AEiG GREGAL
 • AULAGESTALT BARCELONA
 • AE FAJMACOR
 • AMPA ESCOLA TARRAGONA
 • Ampa Joan Rebull
 • AMPA Escola musica Castellbisbal
 • Associació Explorium
 • Associació Salesians Centres Juvenils
 • Associació Encert
 • ASSOCIACIÓ SINDICAT DE LLOGATERES
 • ASSOCIACIÓ CULTURAL LA RODA
 • Associació Juvenil Joves d'Esquerra Verda
 • Associació Educamediona
 • ASS JUVENIL GUINOMAI ENSEMS
 • ASSOCIACIÓ ESTEL
 • Associació TTP
 • ASOCIACIÓN UTRILLO
 • Associació Explorium
 • Ateneu Divers
 • Bandada. Espais per joves
 • BALL DE PANDEROS DE VILAFRANCA
 • BATUKADA ABRA-K-PUM
 • CAMPUS ALEIX GOMEZ
 • CANALLA BORDEGASSOS
 • CANALLA CASTELLERS DE ESPLUGUES
 • CANALLA COLLA CASTELLERA SANT PAU i SANT PERE
 • CANALLA DELS NENS DEL VENDRELL
 • CASTELLDEFESL HOCKEY CLUB
 • CASTELLERS DE TERRASSA
 • CASTELLERS D'ESPLUGUES
 • Casal Jesuïtes Sant Gervais
 • CASAL DE ULLASTRELL
 • Castellers de la Jove de Sitges
 • Castellers de Caldes
 • CASTELLERS ESPARREGUERA
 • CE la GELTRU
 • CE XIXELL
 • CE L'Espurna
 • Centre juvenil Salesians Sabadell
 • CE DRAC MÀGIC
 • CENTRE DE ESPLAI BOIX
 • Clau de Sons
 • Club basquet Cubelles
 • CLUB NATACIÓ VILANOVA
 • COL·LECTIUS ACORDS
 • Colla Castellera Jove Barcelona
 • Colla Jove Xiquets de Tarragona
 • COLLA JOVE DIABLES DE SITGES
 • COLLA DE GEGANTERS DE MARTORELL
 • Colla Castellera Poble Sec
 • CONTRAPUNT, COOPERATIVA DE MÚSICS, SCCL
 • CONSELL ESPORTIU ALT PENEDÈS
 • Consell d'infants de Sant Cugat de Sesgarrigues
 • Cor Aglepta
 • COR DE CARXOFA
 • Coral Rossinyols
 • CORAL LLEBEIG
 • Coral Margallo
 • CORAL GATZARA
 • CORAL INFANTIL CORS ALEGRES
 • CORAL LA BOMBETA MÀGICA
 • CORAL INFANTIL EL PETIT ESTEL
 • C.O. RIALLES - FUNDACIÓ CHAMPAGNAT
 • CRAE Toni Inglés
 • CRC POZUELO RUGBY
 • Cromàtics
 • DANSES D'iSRAEL A CATALUNYA
 • Daruma- Monitoratge Manga Barcelona
 • DEMARCACIÓ BLLGAP
 • Diables Rojos
 • DIAGRAMA
 • DRAC MÀGIC
 • ENDAVANT - ASSOCIACIÓ SOM PAÏSOS CATALANS
 • ENGINYERS SENSE FRONTERES
 • Esbart Dansaire Calafell
 • ESCOLA LLIURE EL SOL
 • ESCOLA CONTRAPUNT
 • ESCOLA FORMACIÓ ESCOLTES I GUIES
 • Escola de l’Esbart de Rubí
 • Escoltes Catalans
 • Esplai Mib
 • Esplai d'Assís
 • ESPLAI MIP
 • ESPLAI GER.
 • ESPLAI SARGANTANA
 • ESPLAI FEM-NOS AMICS
 • ESPLAI SAGRAT COR
 • ESPLAIS CATALANS ESPLAC
 • Esbart Dansaire La Múnia
 • ESPLAI XANGÓ
 • ESPLAI SALOU
 • ESPLAI GER
 • ESPLAI PICA-ROCA
 • ESPLAI KASPERLE
 • ESPLAI BRUIXES I BRUIXOTS
 • ESPLAI AL VENT
 • Esplais Catalans ESPLAC
 • Escola de danza FANATIX
 • Escoltes Catalans
 • ESGLESIA EVANGELICA DE SANT BOI
 • Esbart Dansaire de Rubí
 • ESPLAI XANGÓ
 • ESPLAI MERLOT DE SALELLES
 • Esplais Catalans ESPLAC
 • ESPAI D’ENTRENAMENT I EDUCACIÓ CORPORAL
 • Esbart Català de Dansaires
 • Esbart Dansaire de Rubí
 • Església evangèlica
 • ESN Barcelona UB
 • ESPLAI SANT FRUCTUOS
 • FEDERACIÓ CASALS DEJOVES DE CAT
 • FEDERALISTES D'ESQUERRES
 • Federació  de Moviments de Renovació Pedagògica
 • Ferrer i Guàrdia
 • FOCA MEGC
 • Freqüències
 • Fundació en Xarxa
 • FUNDACIÓ IRES
 • FUNDACIÓN DIAGRAMA INTERVENCIÓN PSICOSOCIAL
 • Fundació Catalunya - La Pedrera JiC2022
 • Fundació Catalunya - EN I CT 2022
 • Falcons de Barcelona
 • FEDERACIÓ D'EDUCACIÓ DE CCOO
 • Falcons de Vilafranca
 • Fundació Catalunya - La Pedrera JiC2021
 • Fundació Catalunya - Campus Sostenibilitat
 • Fundació Catalunya - EN I CT 2021
 • FUNDACIÓ EN XARXA
 • FUNDACIÓ LA VINYA
 • FUNDACIÓ MERCÈ PLA
 • Grup Esplai Parroquial de Vilafranca
 • GEGANTS DEL PI
 • GEP VILAFRANCA
 • Grallers i Timbalers Sitgetans
 • Grup d’Esplai el Piolet
 • Hermandad Rociera Los Varales
 • HERMANOS DE LA SAGRADA FAMILIA
 • Iglesia Shalom
 • INSTITUT FRANCESC FERRER I GUÀRDIA
 • IGLESIA DE JESUCRISTO PALABRA DE MIEL
 • INTERNATIONAL CHURCH OF BARCELONA
 • JOVE CALASSANÇ TEATRE
 • Joventut comunista
 • KATHOLISCHE JUGEND BIEBER
 • L'ALZINA RODONA
 • LLeureka - Actuació Soni com Pugui
 • La Vertical
 • Llar d’infants el Llimoner
 • LIZARDS
 • LLEBETX
 • LA CANADENCA MEiGC
 • MARGATANIA
 • Matossers de Molins de Rei
 • Ministerio Internacional Vino Nuevo
 • MINYONS ESCOLTES i GUIES DE CATALUNYA
 • MOIXIGANGUERS D'IGUALADA
 • Moviment Infantil de Vilafranca (MIV)
 • MRP GARRAF
 • NENS DEL VENDRELL
 • Oxfam Intermon
 • PACCS
 • Parrocchia del Santissim Sacrament di Barcellona
 • PARROQUIA SANT JOSEP OBRER SANT BOI
 • PASTORAL SAFA GAVA
 • PAX COR DE CAMBRA
 • Pastoral Safa Horta
 • PATULEIA
 • PROJECTE ESPLAC
 • Pastoral Safa Horta
 • Quòrum
 • RENOVACION PARA LAS NACIONES
 • SALESIANS SANT JORDI - PES SANT BOI
 • SOCIETAT CORAL LA UNIÓ
 • TRACART SCP
 • TRAMUNTANA ESPLIA MOVI
 • TERAPIA CORPORAL INTEGRATIVA
 • UNIÓ CICLISTA LA BALCONADA
 • Unió Muntanyenca Eramprunyà
 • Xarxa de l'Observatori del Deute en la Globalitzac
 • XAMFRÀ Centre de Música i Escena del Raval
Entitats de lleure
 • AEIG Rudyard Kipling 80A
 • AE CAN BARÓ 120 A
 • A.E. Gregal 80 A MdP
 • MEiGSJC
 • ESPLAI SARAU 120 DC
 • Esplai la Gralla 60 DC
 • AE Torxa
 • AE Gent de Mar 80 DC
 • Demarcació del Barcelonès MEiGC
 • GEP VILAFRANCA 65 MP
 • Esplai La Geltrú 50 DC
 • A.E. MONTSERRAT 29 DC
 • Esplai Drac Màgic 120 DC
 • AE Fent Camí
 • Esplai la Florida 33 PC
 • AE Flor de Neu
 • Esplai Pessigolles
 • Centre Obert i D'Esplai Bocins
 • CE Boix 75 DC
 • Esplai Foc Nou 55 DC
 • ESPLAI GER
 • Georgina Redondo 35 DC
 • CE BOIX
 • Esplai  Capicua 75 DC
 • Esplai La Grapadora 68 DC
 • AE AMON-RA 60 DC
 • GRUP JOVE XIVARRI
 • AE GELSTO
 • AEIG Anselm Albareda
 • Centre Montserrat-Xavier 65 DC
 • Agrupament Scout Mas Guinardo 31
 • Esplai Sant Vicenç de Sarrià
 • AEiG GREGAL
 • AE El Pi de les Corts
 • Esplai  Bruixes i Bruixots
 • AEIG GREGAL
 • Esplai Quart Creixent
 • AEIG K-2
 • Esplai 100 bambes
 • AEIG MONTSERRAT
 • Esplai Sant Medir
 • ESPLAC
 • Esplai Drac Màgic
 • CE la Geltrú
 • CE La Geltrú
 • CE LA GELTRÚ
 • AEIG ALVERNA
 • Esplai Foc Nou
 • Esplai MIV de Vilafranca
 • Esplai Greska
 • GEP Vilafranca
 • Esplai Sant Isidor
 • Esplai Peti Ki Peti
 •  Esplai Al Vent" Fundació la Vinya "
 • Esplai La Lluna
 • Agrupament Escolta Salvador Espriu
 • AEIG Flor de Neu
 • AEG Fent Camí - MEG
 • Casal Infantil per l'Acció Social als Barris
 • AEIG Santa Maria del Pi
 • Esplai Cra-Crac
 • Coral Fònics de Vilanova i la Geltrú
 • Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
 • Escola Voramar
 • Esplai La Gralla
 • AEIG Joan Maragall
 • AEiG Pere II i Santa Maria de Foix
 • ESPLAI ESKURRI
 • ESPLAI FOC NOU
 • ESPLAI FEM-NOS AMICS
 • Agrupament Escolta i Guia de Barcelona
 • ESPLAI ELS XULIUS
 • Esplai Drac Màgic
 • C.E. L'ESPURNA
 • AEiG PERE BERTRAN
 • ESPLAI GATZARA
 • CE L'Espurna
 • Esplai La lluna
 • Esplai Greska
 • ESPLAI SOL NAIXENT
 • Esplai Movi Poblenou
 • CE L'Espurna
 • Esplais Catalans ESPLAC
 • Esplai Foc Nou
 • ESPLAI PANDA MONTORNÉS
 • ESPLAI SANTA FE DEL PENEDÈS
 • ESPLAI PANDA MONTORNÉS
 • CE LA GELTRÚ
 • ESPLAI EIXAM RUBI
 • AE PI DE LES CORTS
 • Esplai Xirusplai
 • GEP VILAFRANCA
 • CORAL INFANTIL GATZARA
 • GEP VILAFRANCA
 • MINYONS ESCOLTES
 • Agrupament Escolta Salvador Espriu
 • ESPLAI
 • ESPLAI XIROIA
 • ESPLAI
 • GEP VILAFRANCA
 • AE Salvador Espriu
 • GEP VILAFRANCA
 • FOCA MEGC  BARCELONA
 • Gep Vilafranca
 • ESPLAI PARROQUIAL DE PREMÍÀ
 • AE SANT FERRAN
 • Montserrat - Xavier _ Ref.209/21-22
 • AEIG Bisbe Borràs
 • Grup Esplai Montbui
 • ESPLAI LA FLAMA
 • Esplai Bitxus
 • Esplai Zig-Zag
 • Xino xano esplai
 • CE L'Espurna
 • AE ALVERNA
 • GRUP ESPLAI
 • GRUP ASSOCIACIÓ
 • AESalvador Espriu
 • Esplai Vol i Vol
 • ESPLAI SANT IGNASI
 • AE PERE ROSSELLO
 • ESPLAI
 • AE BELLATERRA
 • GEP VILAFRANCA
 • ESPLAI GEPS
 • ESPLAI SCV  EL CLOT
 • Esplai Espurna (Sants Bcn)
 • DRAC MÀGIC
 • Escoltes Catalans
 • Comunidad italiana cristiana de Barcelona
 • Aeig Salvador Espriu
 • INCOOP ESPLAC
 • AEiG PERE BERTRAN
 • CE la Geltrú
 • ESPLAI
 • Esplai Sant Isidor
 • JOVENTUT ALEGRE DE SARRIÀ
 • Esplai Sant Isidor
 • MONITORS ESPLAI
 • ESPLAI TRENCACLOSQUES
 • GEP VILAFRANCA
 • ESPLAI TOTIKAP
 • AEiG Roc D'Oró
 • AE ELS SALATS
 • GEP VILAFRANCA
 • Grup d'Esplai La Trepa
 • Esplai movi poblenou
 • ESPLAI TRENCACLOSQUES
 • ESPLAI SCV  EL CLOT
 • ESPLAI
 • GEP Vilafranca
 • ESPLAI BONAIRE
 • AEiG Salvador Espriu
 • AE Fent Camí
 • ESPLAI ALBADA Reus
 • Aieg Flor de Neu
 • ESPLAI MATINADA PORTICS
 • Esplai Espurna (Sants Bcn)
 • ESPLAI SANT JAUME
 • MIJAC LA PAU
 • CAMP SCOUTS i GUIES FLANDES
 • GRUP ASSOCIACIÓ
 • COLÒNIES ESPLAI
 • GRUP FORMACIÓ
 • Eix estels jaume ramos Grup Ludo Margarida Bedos
 • DEMARCACIÓ BLLGAP
 • AEIG MONTSERRAT
 • Centre d'Esplai l'Espurna
 • Centre d'Esplai l'Espurna
 • Agrupament Escolta Montserrat
 • grup de joves del santuari de santa eulalia
 • ESPLAI LA GRALLA
 • Aieg Flor de Neu
 • ESPLAI DRAC MÀGIC
 • Esplai Quart Creixent
 • Esplai Peti Ki Peti
 • ESPLAI LA GRAPADORA
 • ESPLAI
 • Agrupament Escolta i Guia Pere II i Santa Maria de
 • AEIG Joan maragall
 • Asociació Socieductiva i de Esplai la Florida

Missió, Visió i Valors
Innovació
Responsabilitat social empresarial
L’equip
Clients