Aquesta web fa servir galetes que fan la navegació molt més fàcil.
CASA DE COLÒNIES Penyafort ALT PENEDÈS
M' INTERESSA
La casa de colònies Penyafort és la primera casa construïda com a tal de nova planta de Catalunya i Espanya. Per les seves habitacions, passadissos, sales i terrenys de l’entorn hi han passat moltes generacions que han viscut i s’ha deixat impregnar per la màgia de Penyafort. I és que, sens cap mena de dubte, Penyafort és màgic !!

Aquesta jove realitat de només 60 anys és el fruit de la il•lusió i l’esforç d’un grup de gent que es va encarregar de la gestió i de l’obra formant comissions de treball. Però també ho és de l’esforç i la il•lusió de tot un poble, Vilafranca del Penedès, que va saber estar al darrera, amb iniciatives a voltes força originals si ho mirem des del punt de vista actual, recolzant econòmicament la construcció, donant empenta i sent els primers en creure que valia la pena. Potser és per això que la casa de colònies Penyafort és la casa de colònies de Vilafranca.

La casa de colònies Penyafort ha estat el destí no només de les colònies d’estiu, sinó també de les trobades dels grups parroquials de Confirmació, Iniciació, JARC, GEP, escoltes, els “Homenets”… I també obre les seves portes a tots els grups i col•lectius que hi vulguin fer estada, tant a l’estiu com durant l’any; tant de colònies com d’escoles, i trobades de tota mena; tan del Penedès com d’arreu. Per la casa hi han passat corals, esplais, agrupaments escoltes, escoles, grups diversos, celebracions familiars, i fins tot durant la transició la trobada fundacional de la Unió de Pagesos.

L’any 2020, després de la pandèmia que va afectar les activitats i estades, s’han fet unes obres que inicien el projecte de rehabilitació de la casa.

Aquesta és la realitat que és avui Penyafort. Una casa de colònies en constant renovació, oberta, acollidora, que des del cor del Penedès ens espera per fer-nos sentir la seva màgia

PLACES: 94
RÈGIMS ADMESSOS(*): -A-DE-MP-PD-PDiD-PC-
EXCLUSIVITAT A PARTIR DE: 65 places
HABITACIONS: PRIMERA PLANTA
Una habitació de 10 places
Una habitació de 14 places
Una habitació de 4 places
Sis habitacions dobles

SEGONA PLANTA
Una habitació de 16 places
Una habitació de 14 places

CALEFACCIÓ: Si, calefacció central
SALES ACTIVITATS: Una capella - sala polivalent i 3 sales activitats
EXTERIORS: Piscina. Jardí. Pista esportiva. Zona lúdica. Esplanades. Boscos.
PISCINA: Si
TRANSPORT:

EXCURSIONS:
Visites a Vilafranca del Penedès, Museu del vi, Sant Martí Sarroca, la Llacuna.


(*) A: Allotjament (només) / DE: Dormir i Esmorzar / DaC: Dret a Cuina / LLC: Lloguer Complet / MP: Mitja Pensió / PD: Passar el Dia / PDiD: Passar el Dia i Dinar / PC: Pensió completa

ALT PENEDÈS
Dist. a Barcelona: 73 km
Dist. a Tarragona: 71 km
Dist. a Vilafranca: 19 km