Aquesta web fa servir galetes que fan la navegació molt més fàcil.
Grans exploradors
Cicle Inicial - Cicle Mitjà - Cicle Superior
Ens endinsem al meravellós món de la ciència i a Can Ribas necessitarem petits científics i científiques que estiguin disposats a observar el nostre entorn amb una altre mirada. Una mirada curiosa i atenta i que en ajudi a veure fins i tot les coses més petites, invisibles a simple vista. Per aconseguir-ho, la Marie Curie ens guiarà, mostrant-nos el seu treball i el d’altres científics que com ella van canviar la nostra manera de viure.

OBJECTIUS: Conèixer alguns científics cèlebres i els seus estudis i experimentar de primera mà com era el seu dia a dia. Aprendre a fer ús d’un microscopi per observar la vida animal i vegetal. I descobrir mitjançant el joc com ha canviat la nostra vida arrel dels seus treballs, invents i descobriments.



Continguts

MICROSCOPI: Heu vist mai els pèls de les potes d’una mosca? I la forma d’un gra de sorra? Amb els microscopis observarem el què a simple vista és invisible a l’ull. Us sorprendrà! Observarem tot això i molt més!
EL DIARI DE DARWIN: Acompanyem a Charles Darwin en aquesta increïble aventura on descobrirem espècies mai vistes. Com a bon explorador naturalista, Darwin seguia un diari on anotava i dibuixava tot el què li semblava nou i fascinant: animals estranys o plantes que s’alimenten d’insectes!! Fem una ullada al seu bloc de notes i fem de el viatge de Darwin.
SUPERCRACKS (CM-CS): Coneixem alguns dels científics que amb els seus descobriments han canviat la historia de la humanitat. Rosalin Franklin, Pasteur, Madame Curie... son alguns dels brillants cervells que van ajudar a millorar la nostra vida. Voleu conèixer de prop el seu treball?
INVENT O DESCOBRIMENT? (CI): Joc de pistes on els infants han de dir si el concepte proposat és un invent o un descobriment.
Programa

HORARIS: 
10’30h. Arribada dels autocars
Rebuda dels monitors de Can Ribas
Esmorzar

11’00h. Inici de les Activitats*
13’00h. Dinar
14’00h. Continuació de les activitats o temps lliure
15’30h. Comiat
Preus

SORTIDES DE DIA


ED. INFANTIL: 1 MONITOR CADA 10/15 ALUMNES

PRIMÀRIA: 1 MONITOR CADA 20/25 ALUMNES


 SERVEI

 ED INFANTIL

 PRIMÀRIA

 1 dia d'activitat

 17€

 16€

 1 dia activitat + Dinar

 25€

24€ 

 


Inclou

Activitats, monitoratge i tot el material necessari.
Un mestre gratuit cada 20-25 alumnes de primària i 10-15 d’educació infantil. 
IVA inclòs